MyVoiceInside.Blogg.se

My body

Publicerad 2015-03-31 00:37:58 i Allmänt,



Denna bild togs för ett par månader sedan, kanske 2-3... Här hade jag antagligen inte ätit på ett tag. Ser inte ut såhär nu (eller kanske gör jag? Vet ej), tack och lov. Tänk så har jag blivit smalare utan att märka det? Ingen aning. Måste ha en våg va fan... Jag hat-älskar den kroppen... Men jag måste hata den för att bli friskare. Men jag vill älska den men nej. Friska-jag vill inte se ut såhär, men jo.... Fan! Här kan vi även konstatera att mina lår är rätt tjocka, ridlår/fotbollslår i ett, så är det! 

Började dagen med ett samtal hos min psykolog, vart rätt tyst, dödstrött, skamsen och hade svårt att både prata, tänka, bilda meningar och hålla ögonen öppna pga tröttheten. Kom hem, gick och la mig, gick upp, försökte åstadkomma något, gick sådär... 
Men mitt humör vände senare under dagen, drog lite i de där smilebanden och skrattade lite. Maten har även varit okej idag. Ätit 3 gånger och inte gått hungrig. Har även inte tränat nu på flera dagar och känner inte så  stor ångest, YEY! Något positivt :D, ibland får man vara stolt över det lilla för att komma fram, eller hur? 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela